luni, 8 august 2011

Încetaţi cu cenzurarea...

      Încetaţi cu cenzura, nu deţineţi dv. Adevărul aşa cum nici eu nu-L deţin. Vă arunc scârna în faţă de la sărbătorile voastre tocmai pentru a vă arăta greşelile, pentru a vă provoca să mă criticaţi, să-mi arătaţi ce ştiu greşit. Tot ce fac, fac pentru voi nu pentru mine.
      Nu deţineţi dv. Adevărul!
      Nu vedeţi dvs., marea greşală pe care o faceţi?
      Nu evreii au pus mâna pe putere în Rusia, Ungaria, Israel, Anglia, Franţa, Spania, USA, România şi toate celelalte ţări. Jidanii sunt aceia care au luat puterea. Ei sunt singurii care nu vorbesc despre ceea ce vor să facă. Ei fac şi tac.
      Jidanul Simon Perez a făcut greşala de a spune că Statul Israel poate cumpăra nişte ţări printre care şi România şi... au cumpărat-o jidanii, nu evreii din Israel sau din lume; jidanii din întreaga lume organizaţi în cahalele de care ne-a vorbit Nicolae C. Paulescu, au cumpărat puterea în aproape toate ţările. 
      Jidanii au banii lumii, dar ei încă nu ştiu ce înseamnă banul, dolarul, leul, lira, rupia, marca, ienul; ei au înfiinţat euro, dar ei nu ştiu, cum încă nu ştie întreaga lume, că valoarea euroului este artificial stabilită de către jidani. Euro nu are o valoare reală a vreo unor bunuri create de oameni. Toţi banii numiţi euro şi depozitaţi în băncile marilor jidani sunt bani reali, lei, lire, mărci, franci, dar furaţi şi rebotezaţi euro.
      Cum sunt furaţi banii reali ai popoarelor cinstite?
      Printr-o mulţime de conspiraţii jidăneaşti, de care turma, cum îi numesc pe proştii credincioşi, jidanii Albert Einstein şi cei care au scris Biblia, nu este conştientă de farsele în care cred.
      Farsele, conspiraţiile jidăneşti, sunt prezentate proştilor ca adevăruri de însăşi fraţii lor timpiţi care-i susţin pe jidani înfiinţând noi şi noi religii. Scopul religiilor este identic cu scopul partidelor, organizaţiilor, găştilor care vor să conducă turmele de proşti credincioşi.
      Însăşi partidul dv. este o religie! Este o credinţă pe care vreţi să o exploataţi. Vreţi, la fel ca jidanii, să adunaţi cât mai mulţi aplaudaci, credincioşi în jurul dv. şi să împliniţi o profeţie promisă neamului meu.
      Vreţi binele neamului?
      Scrieţi şi spuneţi numai ce ştiţi arătând curajos cu degetul spre jidanii de tot felul, Ion Iliescu, Victor Poantă (jidănească), Daniel Ciubotea, Antonescu, Petre Roman, către toţi jidanii, pe fruntea cărora nu stă scris evreu, şi cereţi ca să vi se arate ce ştiţi greşit pentru a vă îndrepta spre binele neamului (Asta ar fi trebuit să învăţaţi de la socialismul pe care l-aţi trăit, prin care aţi trecut ca gâsca prin apă).  
      Eu vă scriu ce ştiu şi vă repet pentru a nu ştiu câta oară, să nu mă credeţi pentru că numai proştii care nu ştiu că sunt proşti, cred.
      Eu vă cer să-mi arătaţi ce ştiu greşit pentru a mă corecta; nu pentru mine vreau să mă corectaţi, ci pentru domniile voastre care credeţi că sunteţi mai puţin proşti decâ mine. 
      Dacă eu arăt cu degetul spre Iliescu sau Tismăneanu, adică scriu că sunt imbecili în egală măsură cu o  legumă, O bama instalată în Baraca Albă a Statelor Unite sau jidanul Elie Wiesell laureat al Premiului Nobel pentru Pace o fac fără teamă că greşesc pentru că evidenţele imposturii lor îmi sunt foarte clare şi confirmate de către Sântio, Creatorul Pământului şi a tot ce există sub soare.
      Constituţia, Legea de bază a evreilor, scrisă de jidanul criminal Moise şi amendată de proroci, pe lângă mulţimea de minciuni imaginate de scriitori, cuprinde şi Adevăruri inspirate de Cel care a Creat Pământul. Aceste prorociri ascunse de Sântio, au fost şi urmează a fi împlinite de oameni aleşi de El, fără niciun aport din partea jidanilor. Jidanii au furat tot ce au văzut că are valoare şi au putut fura. Au furat ideile oamenilor aleşi de către Sântio, cum sunt Nicolae C. Paulescu, Corneliu Zelea Codreanu, Nicola Tesla sau Ştefan Odobleja; nu sunt singurii oameni jefuiţi de jidani. Toţi oamenii care lucrează, produc valori reale pentru semenii lor, sunt victimele jidanilor. 
      Deşteaptă-te române!
      Deşteaptă-te române, ţi-au spus jidanii care au scris Constituţia României şi tu tot nu înţelegi. Tu, române, contiunui să crezi în marea conspiraţie a jidanilor, numită CREŞTINISM, descrisă magistral în NOUL TESTAMENT al constituţiei jidăneşti. 
      Nu sunteţi capabili să înţelegeţi că jidanul conspirator Isus Cristos, dumnezeul, idolul vostru este o creaţie jidănească, o minciună, o sămânţă a femeii Eva, pentru subjugarea omenirii. Nu înţelegeţi în ciuda faptului că vi s-a spus tuturor oamenilor, nu numai evreilor, Să nu ai alţi dumnezei alături de Mine. Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai jos decât pământul. 
Încă odată: Deşteaptă-te române! şi vino de-mi arată ce ştiu greşit, pentru a mă corecta pentru voi, nu pentru mine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu