luni, 15 august 2011

Nu trebuie să credeţi, trebuie să ştiţi!

Aştept marea zi a judecăţii.


      După cum vezi cititorule, românul a început să se deştepte. Românul face parte din planul Creatorului Sântio.
      Am postat următoarele:
      Acest Idiot, Kelemen Hunor, fără să ştie este o unealtă în mâinile jidanilor, a hoţilor ne prinşi, consideraţi negustori cinstiţi.
      Acest jidan nu vrea să ţină seama de protestul ştiinţific al unor români, oameni de bună credinţă
      Protecţia, întregii Ţări româneşti, nu numai a Roşiei Montana, poate fi oprită prin demascarea tuturor conspiraţiilor jidăneşti.
      mediafax.ro sunteţi cozi de topor, slugoii jidanilor. Îmi dovediţi că sunteţi jidani ştergâng, "moderând" termenii care nu vă convin vouă, slugilor, şi jidanilor, stăpânii voştri.
      Oricum trebuie să ştiţi, cu voi sau fără voi, ţara mea România, precum şi Ţara mea de adopţie Uniunea Statelor Americane, Ţara promisă învingătorilor lui dumnezeu (Israel) va fi salvată de către Sântio Creatorul Pământului şi a tot ce este sub soare.
      Ziua judecăţii este aproape, foarte aproape.

sâmbătă, 13 august 2011

Isaia 42:1 - 4 şi conspiraţia jidanilor Matei 12:16 - 21

      Nu vorbesc cu un om sau unui om anume. Vorbesc, fără să fiu auzit, cu cel care citeşte şi vrea să ştie; vrea să ştie că în primul rând e prost.

      M-am străduit să vă fac să înţelegeţi pentru a şti, nu doar pentru a crede.
      N-ai învăţat nimic din istoria omenirii. Ai trecut prin viaţă ca gâsca prin apă!
      Nu eşti capabil să înveţi privind la evrei, la jidanii ordinari care conduc lumea.
      N-ai înţeles că spunându-i prostului că e deştept, acesta face numai prostii? Prostul, care crede că-i deştept, alege întotdeauna calea cea mai uşoară de a obţine bunuri necesare vieţii lui, hoţia.
      Spunându-i unei gloate de oameni că sunt deştepţi, gloata aceea va genera monştri. Aveţi exemple în istorie câte vreţi.
      Luaţi la judecată numai neamul evreiesc, căruia i s-a băgat în cap că sunt poporul ales al lui dumnezeu, că sunt deştepţii lumii, că ei trebuie să conducă lumea. Uitaţi-vă (dacă aveţi cu ce) unde a ajuns omenirea sub conducerea jidanilor!
      Poporului român, popor de proşti, i s-a spus de către Sântio Creatorul, prin intermediul jidanilor: Deşteaptă-te Române!
      Profesorul de filosofie Valeriu Stănescu, din Slobozia, Ialomiţa este incapabil să înţeleagă că el este un parazit al societăţii la fel ca Pleşu, Liiceanu, Tismăneamu, Elie Wiesel, Barac O bama şi mulţi alţii.
      Dacă gândeşti că aceste rânduri nu au nicio legătură cu acest articol te înşeli, cititorule.

luni, 8 august 2011

Încetaţi cu cenzurarea...

      Încetaţi cu cenzura, nu deţineţi dv. Adevărul aşa cum nici eu nu-L deţin. Vă arunc scârna în faţă de la sărbătorile voastre tocmai pentru a vă arăta greşelile, pentru a vă provoca să mă criticaţi, să-mi arătaţi ce ştiu greşit. Tot ce fac, fac pentru voi nu pentru mine.
      Nu deţineţi dv. Adevărul!
      Nu vedeţi dvs., marea greşală pe care o faceţi?
      Nu evreii au pus mâna pe putere în Rusia, Ungaria, Israel, Anglia, Franţa, Spania, USA, România şi toate celelalte ţări. Jidanii sunt aceia care au luat puterea. Ei sunt singurii care nu vorbesc despre ceea ce vor să facă. Ei fac şi tac.
      Jidanul Simon Perez a făcut greşala de a spune că Statul Israel poate cumpăra nişte ţări printre care şi România şi... au cumpărat-o jidanii, nu evreii din Israel sau din lume; jidanii din întreaga lume organizaţi în cahalele de care ne-a vorbit Nicolae C. Paulescu, au cumpărat puterea în aproape toate ţările. 
      Jidanii au banii lumii, dar ei încă nu ştiu ce înseamnă banul, dolarul, leul, lira, rupia, marca, ienul; ei au înfiinţat euro, dar ei nu ştiu, cum încă nu ştie întreaga lume, că valoarea euroului este artificial stabilită de către jidani. Euro nu are o valoare reală a vreo unor bunuri create de oameni. Toţi banii numiţi euro şi depozitaţi în băncile marilor jidani sunt bani reali, lei, lire, mărci, franci, dar furaţi şi rebotezaţi euro.
      Cum sunt furaţi banii reali ai popoarelor cinstite?
      Printr-o mulţime de conspiraţii jidăneaşti, de care turma, cum îi numesc pe proştii credincioşi, jidanii Albert Einstein şi cei care au scris Biblia, nu este conştientă de farsele în care cred.
      Farsele, conspiraţiile jidăneşti, sunt prezentate proştilor ca adevăruri de însăşi fraţii lor timpiţi care-i susţin pe jidani înfiinţând noi şi noi religii. Scopul religiilor este identic cu scopul partidelor, organizaţiilor, găştilor care vor să conducă turmele de proşti credincioşi.
      Însăşi partidul dv. este o religie! Este o credinţă pe care vreţi să o exploataţi. Vreţi, la fel ca jidanii, să adunaţi cât mai mulţi aplaudaci, credincioşi în jurul dv. şi să împliniţi o profeţie promisă neamului meu.
      Vreţi binele neamului?
      Scrieţi şi spuneţi numai ce ştiţi arătând curajos cu degetul spre jidanii de tot felul, Ion Iliescu, Victor Poantă (jidănească), Daniel Ciubotea, Antonescu, Petre Roman, către toţi jidanii, pe fruntea cărora nu stă scris evreu, şi cereţi ca să vi se arate ce ştiţi greşit pentru a vă îndrepta spre binele neamului (Asta ar fi trebuit să învăţaţi de la socialismul pe care l-aţi trăit, prin care aţi trecut ca gâsca prin apă).  
      Eu vă scriu ce ştiu şi vă repet pentru a nu ştiu câta oară, să nu mă credeţi pentru că numai proştii care nu ştiu că sunt proşti, cred.
      Eu vă cer să-mi arătaţi ce ştiu greşit pentru a mă corecta; nu pentru mine vreau să mă corectaţi, ci pentru domniile voastre care credeţi că sunteţi mai puţin proşti decâ mine. 
      Dacă eu arăt cu degetul spre Iliescu sau Tismăneanu, adică scriu că sunt imbecili în egală măsură cu o  legumă, O bama instalată în Baraca Albă a Statelor Unite sau jidanul Elie Wiesell laureat al Premiului Nobel pentru Pace o fac fără teamă că greşesc pentru că evidenţele imposturii lor îmi sunt foarte clare şi confirmate de către Sântio, Creatorul Pământului şi a tot ce există sub soare.
      Constituţia, Legea de bază a evreilor, scrisă de jidanul criminal Moise şi amendată de proroci, pe lângă mulţimea de minciuni imaginate de scriitori, cuprinde şi Adevăruri inspirate de Cel care a Creat Pământul. Aceste prorociri ascunse de Sântio, au fost şi urmează a fi împlinite de oameni aleşi de El, fără niciun aport din partea jidanilor. Jidanii au furat tot ce au văzut că are valoare şi au putut fura. Au furat ideile oamenilor aleşi de către Sântio, cum sunt Nicolae C. Paulescu, Corneliu Zelea Codreanu, Nicola Tesla sau Ştefan Odobleja; nu sunt singurii oameni jefuiţi de jidani. Toţi oamenii care lucrează, produc valori reale pentru semenii lor, sunt victimele jidanilor. 
      Deşteaptă-te române!
      Deşteaptă-te române, ţi-au spus jidanii care au scris Constituţia României şi tu tot nu înţelegi. Tu, române, contiunui să crezi în marea conspiraţie a jidanilor, numită CREŞTINISM, descrisă magistral în NOUL TESTAMENT al constituţiei jidăneşti. 
      Nu sunteţi capabili să înţelegeţi că jidanul conspirator Isus Cristos, dumnezeul, idolul vostru este o creaţie jidănească, o minciună, o sămânţă a femeii Eva, pentru subjugarea omenirii. Nu înţelegeţi în ciuda faptului că vi s-a spus tuturor oamenilor, nu numai evreilor, Să nu ai alţi dumnezei alături de Mine. Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai jos decât pământul. 
Încă odată: Deşteaptă-te române! şi vino de-mi arată ce ştiu greşit, pentru a mă corecta pentru voi, nu pentru mine.

duminică, 7 august 2011

Aurel Vainer este jidan nu evreu!

      Comentariu la “Aurel Vainer și Anti-semiții de la Yad Vashem”


Scrieţi dv., Ion Coja: Aurel Vainer, pentru cine nu ştie, este azi evreul cel mai important din România.

      Asta-i greşala pe care o faceţi astăzi când toată lumea ştie pe ce căi se împarte lumina; când strălucirea constelaţiilor a pierit şi luna nu mai luminează.
      Aceeaşi greşală pe care au făcut-o şi marii noştri înaintaţi, Nicolae C Paulescu şi Corneliu Zelea Codreanu.
      În cazul lor greşala-i scuzabilă; erau vremuri de neştiinţă, de simplă credinţă.
      În cazul dumneavoastră care aţi văzut Pământul din cer nu mai există nicio scuză!
      Una este evreul simplu şi nevinovat ca toţi proştii lumii şi alta este jidanul, adică hoţul ne prins considerat negustor cinstit.
      Acest Aurel Vainer este un jidan get-beget la fel ca Ion Iliescu, Adrian Năstase, Petre Roman, Petru Clej, şi mulţi alţi aşa zişi români.
      Vreţi să schimbaţi ceva în ţară?
      Folosiţi termenul "jidan" şi sintagma "conspiraţie jidănească" şi veţi deştepta tot românul adormit. Românul iubitor de ţară abia aşteapă să afle răul care-l subjugă.
      De această deconspirare le este frică jidanilor; de această disjuncţie le e frică jidanilor. Jidanul e jidan, adică hoţ legal, şi evreul e simplu evreu membru al etniei semitice. Această confuzie, menţinută, întreţinută de jidani este principalul factor care-i menţine în poziţia de lideri ai lumii, ai lumii financiare.
Deşteaptă-te române! 

un comentariu la “Revoluţia islandeză. Presa europeană şi cea romanească nu ne-au spus nimic”

Comentariul tău e în așteptare.
08.08.2011 la 2:09 am
Sunteţi prea proşti domnilor pentru a înţelege ceva din ce scriu eu!
Eu scriu pentru oamneni mai puţin proşti decât mine.


Rândurile de mai sus le-am postat pe saitul Ion Coja: Mai mult ca sigur că nu vor fi publicate.
Toţi oamenii mai proşti decât mine nu pot înţelege, nu au inteligenţa necesară să înţeleagă, să judece pentru a ajunge să ştie, că întreaga omenire este condusă de jidani.
Mă pregătesc pentru un proces, o judecată, ce urmează a fi iniţiat în oraşuşl Îngerilor (Los Angeles) în care să-mi apăr drepturile furate de SSA, "Administraţia Securităţii Sociale", în faţa unui Judecător numit, nu ştiu de cine.
Când va avea loc această zi de judecată, nu ştiu. Numai Sântio Creatorul ştie.
Eu ştiu că apărându-mi drepturile mele voi apăra drepturile tuturor bătrânilor neputincioşi din Ţara Promisă.
Dar apărarea cea mai bună şi cu rezultate sigure este atacul. Atacul însă trebuie făcut numai cu Adevăruri ce nu pot fi contestate cu credinţe, gen popor ales de dumnezeu, In God we trust, We believe in change, credinţa noastră ortodoxă.
Toţi dumnezeii vor fi desfiinţaţi.
Partea proastă este că voi nu ştiţi nici măcar ce este un dumnezeu şi eu vă vorbesc de desfiinţarea lor, a dumnezeilor.
Orice partid este o religie. Nu vă daţi seama de asta . Nu vedeţi lupta dintre religii, dintre partide. Această luptă sterilă convine de milioane jidanilor care conduc lumea prin furt, jaf, conspiraţii de tot felul.
Deşteaptă-te române!

vineri, 15 iulie 2011

Spune-mi cine este dumnezeul tău şi-ţi spun cine eşti.

Liberul gânditor, aromânul Titu Maiorescu, la vremea lui a scris (după cum ne spune prof. de filosofie Valeriu Stănescu:

Dumnezeu nu constituie nicidecum o reprezentare generală comună tuturor, ci mai generală sau mai limitată, după evoluţia spirituală a fiecărui individ; căci omul, în mişcătoarea sa naivitate, înalţă ceea ce sufletul său are mai bun şi mai nobil pe altarul sfinţit, dându-i numele de Dumnezeu. De aceea se poate afirma: Spune-mi cine este Dumnezeul tău, şi îţi voi spune cine eşti. (…)

Nu Dumnezeu l-a creat pe om după chipul şi asemănarea sa, ci fiecare om îşi făureşte Dumnezeul său după propriul său chip. Prin urmare, Dumnezeu nu trebuie căutat în afara omului, ci în străfundul sufletului său, ca expresia cea mai pură a fiinţei sale pur umane. (…)

Dumnezeu, pe care unii vor să-l conceapă ca pe o entitate supranaturală, este întru totul omenesc: nobil într-un suflet nobil, pur în sufletul pur; în schimb sever şi intolerant în credinciosul care îi afuriseşte pe eretici; conceptul de Dumnezeu care progresează odată cu evoluţia oamenilor constituie criteriul civilizaţiei omenirii, căci el este imaginea însăşi a tot ce spiritul ei are mai bun şi mai luminat; este nemuritor pentru că omenirea este nemuritoare, pentru că conceptul trăieşte o tinereţe veşnică; el este pilonul solid şi indestructibil pe care putem clădi un refugiu la adăpostul reprezentărilor uşuratece şi capricioase.
Titu Maiorescu

     Nu uitaţi că am avut oameni Mari, oneşti, care au vrut binele neamului nostru.
     Nu uitaţi că la vremea lui Titu Maiorescu (15.02.1840 – 18.06.1917) ca şi la cea a lui Nicolae C. Paulescu (13.101869 – 17.07.1931), Luna şi constelaţiile erau luminătorii nopţilor umane.
     De asemenea nu uitaţi, comunicarea imediată, instantanee, dintre oameni se făcea încă, numai sonor, prin vorbire şi auzire ca pe vremea lui Isus Cristos, jidanul conspirator, cunoscut ca dumnezeul creştinilor.
     Ce au scris ei este exact, precis, Adevărul adevărat care putea fi ştiut la vremea lor. Meritul lor nu-l poate terfeli niciun om de ştiinţă, credibilă sau reală, şi cu atât mai puţin, un împletitor de vorbe goale.
     Astăzi, când prin grija Creatorului Sântio, noi oamenii, am ajuns să comunicăm între noi la mari distanţe fără să ne facem azuziţi, nu ne mai este permis să credem prosteşte în dumnezeii de tot felul creaţi de mintea unui criminal ca Moise, un conspirator ca Isus Cristos sau un derbedeu ca Mohamed.
     Eu care ştiu, spre deosebire de dv., că sunt prost, nu-mi permit să-i aprob, sunt prea mari pentru mine pentru a mă alătura lor sau simplu, a-i aplauda.
     Greşelile lor, ale oamenilor oneşti ai vremii lor trecute, numai jidanii şi-ai lor idioţi susţinători le scot în evidenţă. Greşelile nu sunt ale Bătrânilor, Marilor oameni oneşti; greşelile sunt ale vremii lipsită de cunoaştere, dar plină de credinţa indusă în mintea proştilor de jidani, cu scopul de a-i domina.
     Imbecilul care vrea să desfiinţeze Biblia, nu ştie că Biblia cuprinde, ascunde, Adevăruri care dovedesc Existenţa indubitabilă a unei Entităţi inteligente Creatoare a Pământului şi a tot ce există sub soare.
     Biblia, Legea evreilor, îmbunătăţită de proroci, Vechiul Testament, Talmudul după care se conduc evreii şi astăzi este plină de credinţe ale scriitorilor şi completată cu Noul Testament, conspiraţia Jidanului Isus Cristos susţinut de evanghelişti.
     Dacă nu vă deşteptaţi, muriţi ca proştii printre cei 4 miliarde de oameni care vor jidanii să-i căsăpească aşa cum le-a prorocit Zaharia.
     Nu sunteţi în stare să judecaţi pentru a şti; vă mulţumiţi să credeţi ce vă spun jidanii, conspiratorii.
     Nu sunteţi în stare să vedeţi, măcar o singură conspiraţie, din mulţimea conspiraţiilor jidăneşti din lume.

joi, 14 iulie 2011

Conspiraţie jidănească

Nu stiu ce impresie am lasat si nici nu imi pasa de impresiile pe care le las. Conteaza impresia care o las lumii cu care am contact direct, cu care pot vorbi, care poate sa ma cunoasca personal, nu anonimilor de pe forumuri. Iluzii? Da, imi fac iluzii pe care apoi incerc sa le realizez. e o mare diferenta.

Ar fi bine dacă nu te-ar interesa, aşa cum spui, impresia pe care o laşi. Dar spui un neadevăr, cu scopul de a arăta că tu eşti băiat deştept. Un neadevăr spus cu un scop, oricât de mic ar fi, se numeşte minciună.
Citeşte-ţi postarea, pe care o vezi mai sus, şi judecă-ţi-o...
Judecându-ţi postările, nu numai cea din cadru, înţeleg că eşti o persoană care vrei să arăţi ce deşteaptă eşti.
Să nu crezi că arătând că eşti „deştept” îţi creşte valoarea reală. Nu, îţi creşte valoarea numai în ochii celor mai proşti decât tine.
Te-ai gândit vreodată ce scop ai tu de atins pe forumurile pe care scrii? Cu alte cuvinte spus, ce vrei să realizezi util pentru tine şi semenii tăi, scriind pe forumuri?
Dacă vrei să-l aperi pe Isus Cristos nu faci un serviciu societăţii, ci jidanilor care vor să subjuge lumea; jidanilor care v-au pus să votaţi democratic ce energie electrică vreţi să aveţi; jidanilor care trăiesc din prostia oamenilor; jidanilor care au inventat democraţia, creştinismul, comunismul, iudaismul, încălzirea globală, big bangul, capitalismul, nazismul, Legionarismul Căpitanului Zelea Codreanu, partidele de tot felul, holocausturile şi multe alte credinţe devenite adevăr prin consens democratic.
Dacă eşti băiat deştept, cum crezi, arată-mi ce ştiu greşit, ce este greşit din ceea ce scriu, nu-i suficient să-mi spui că mint. Simpla afirmaţie a unuia ca tine sau ca Ion Coja, profesorul naţionalist, nu mă impresionează, nu mă mişcă de pe calea aleasă de mine.