sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Superioritatea femeii

CIA caută  să angajeze un agent-asasin. La sfârşit, ramân 3 candidaţi: 2 bărbaţi şi o femeie. 

Testul final: primul bărbat este dus lângă o uşă, i se dă un pistol şi i se spune că dincolo de această usă, pe un scaun, se află soţia lui.
          --- Ucide-o!
          --- Glumiţi!? Nu-mi pot ucide nevasta!
          --- Atunci nu este  o  slujbă pentru tine!
          Al doilea bărbat primeşte  aceleaşi instrucţiuni, intră în cameră şi, după 5 minute de linişte, iese afară plângând:
           --- Am încercat, dar mi-e imposibil...
           Vine rândul femeii. I se spune că trebuie să-şi ucidă bărbatul. Ia pistolul, intră în cameră şi se aud mai multe împuşcături, apoi strigăte, troznete, lovituri în pereţi. După 10 min, se face linişte, iese femeia obosită şi transpirată:
          --- Pistolul avea gloanţe oarbe, a trebuit să-l omor cu scaunul! 
          MORALA: Angajaţi femei! Fac treaba mai serios decât bărbaţii!

      
 Râdeţi voi, râdeţi, dar...
      Femeia, nu bărbatul, a văzut că pomul era bun de mâncat şi plăcut de privit şi că pomul era de dorit ca să facă pe cineva înţelept. A luat deci din rodul lui şi a mâncat; a dat şi bărbatului ei, care era lângă ea, şi bărbatul a mâncat şi el. (Geneza 3:6)

      Această vorbă cu tâlc nu-i rodul minţii lui Moise, jidanul, ci este inspiraţia primită de la Creatorul Real, Iehova. Creatorul dă tuturor ceea ce cere fiecare. Dar, din ceea ce a cerut şi a primit, omul vede, stabileşte prin judecată, ce este bun şi ce este rău. Numai aşa se învaţă cu adevărat!
      De atâta amar de vreme, decând a început educarea prin jidanii neamului de evrei, care se cred deştepţii lumii, OMUL nu a fost capabil să înţeleagă că, crima nu este niciodată bună şi utilă neamului.

      După ce i-au spus că este angajată, au felicitat-o, i-au strâns mâna, femeia le-a mulţumit pe limba lor şi, deschizând uşa cu pricina, cu o limbă românească bâlbâită şi necunoscută stigă:
      Să mergem Mitică, că i-am păcălit, m-au angajat!
      MORALA: Numai proştii pot spune şi scrie: „We trust in God!” Omul cu minte judecă şi află Adevărul Creaţiei, Alternativa la Religii... Ei, încă, nu ştiu că numai proştii cred.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu