luni, 24 ianuarie 2011

Scrisoare către filosofii români...

George spune:
Chiar nu înțeleg ce vreți să spuneți , unde bateți? ce vreți să scoateți în evidenţă?
Am înțeles că nu aveți nici un scop, dar atunci care este rostul d-voastra pe aici?
Ce credință aveți , și în cine credeți?
Urmăriți ceva anume în lumea asta, pe acest forum?
.....eu aş dori să vă înțeleg. Nu vă cunosc decât de pe acest forum....aici sunteți cam superficial....


       După ce asculţi pe Andrei Pleşu, vorbindu-le oamenilor despre „Parabolele lui Cristos” ai să realizezi că eu vă vorbesc fără să mă auziţi, cum îl auziţi pe Pleşu şi cum s-a făcut auzit Isus Cristos.

       În felul acesta poate înţelegi că nici Isus Cristos şi nici unul dintre filozofii lumii contemporane, din turnul de fildeş sau cei care se fac auziţi în agora, nu este cel menţionat în Isaia 42:1 – 4. Iar ce scrie Matei în 12:15 – 21 este blasfemia Adevărului, care a dus la formarea religiei Creştine, este o minciună evidentă pentru cei care au ochii să vadă şi urechi ca să audă şi să înţeleagă cu mintea care le-a fost dată de către Creatorul Real Iehova.

      „Chiar nu înțeleg ce vreți să spuneți , unde bateți?”
       Ce este aşa de greu de înţeles?
       Eu nu vorbesc în parabole ca Isus Cristos; vă vorbesc direct şi numai despre ceea ce ştiu că este Adevăr, adevăr verificabil. După cum poţi vedea şi înţelege, bat la toate uşile, la toate saiturile pentru a-i face pe oameni să înţeleagă că minciunile jidanilor, care se cred aleşi să conducă lumea, nu pot fi zdrobite şi înlocuite cu alte minciuni. Numai Adevărul, descoperit prin judecată, poate înlocui minciuna şi credinţa care nu pot exista una fără alta.
       Lumea românească este plină de lichele, plină de jidani mai mult decât altă naţie creată de Iehova. Vreţi să vi-i înşir pe nume? Sunt prea mulţi. Îi menţionez generic:
       a. – toţi aşa zişii filosofi, fie din turnul de fildeș, fie din agora, fie antici antici sau moderni, nu fac altceva decât împletesc vorbe goale pentru îmbrobodit prostimea, gloata; tot ce fac, fac pentru gloria, pentru slava lor;
       b. – politicienii promit prostimii tot felul de iluzii, pentru a-i alege şi a-i pune în fruntea satului sau ţării, tot ce fac, fac pentru ei;
       c – teologii vând iluzii credincioşilor, târându-se pe pântece şi hrănindu-se din ţărâna pământului întocmită de Tatăl, ca OM;
      d. – oamenii din mass-media nişte idioţi care fac jocul jidanilor de tot felul, nu acceptă să vină la judecată; nu acceptă să le spui în public că sunt proşti ipocriţi şi oportunişti.
       Oamenii simpli credincioşi, cum sunteţi voi de pe acest forum sau cel vechi, desfiinţat de jidanii de la www.trafic.ro, nu aveţi nicio vină că nu judecaţi, că nu vreţi să aflaţi Adevărul despre Creaţie şi Creatorul Real Iehova.
       Voi vă mulţumiţi cu două lucruri:
       1. – suferinţa vieţii care v-a fost dată să o trăiţi, aici pe Pământ, cu plăcerile inerente procreării speciei animale şi,
       2. – speranţa iluzorie într-o viaţă de apoi.
       Proştilor!
       Nu pentru asta aţi fost creaţi ci, pentru a trăi fericiţi pe acest Pământ creat special pentru OMUL întocmit după chipul şi asemănarea Creatorului Iehova.
       Voi, simpli credincioşi, nu puteţi cunoaşte adevărata fericire dacă-i credeţi în continuare pe jidani.      Fericirile cuvântate mulţimilor, de Isus Cristos, şi menţionate de Matei în 5:1 – 12 nu vă pot aduce adevărata fericire, ci numai iluzii.
       Adevărata fericire este aflarea Adevărului Creaţiei (Geneza 49:10), prin zdrobirea mâinii jidanilor (Daniel 12:7) care ţin sceptrul de conducere al lumii, minciuna şi credinţa, şi îndepărtarea toiagului, dintre picioarele păstorului. Alternativa la Religii, la toate credinţele exploatate, nu poate fi o altă credinţă cum caută escrocii şi idioţii neamului nostru, lichelele de care am scris mai sus.
       Alternativa la credinţele exploatate de jidani este numai Adevărul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu